Вход за клиенти

E-mail:
Парола:
ЕнвироХеми България ЕООД

бул. "Евлоги Георгиев" 100
1505 София
Tel: +359 2 846 30 65
Fax: +359 2 846 30 66
watermark


Покана за участие в Информационен семинар на тема „Иновативни технологии за третиране на опасни отпадъчни води от болници, изследователски центрове, лаборатории и биотехнологични производства”
Дата на публикуване: 2010-06-28

Уважаеми дами и господа,

С технологията DTS® ние предлагаме интелигентни решения за пречистване на отпадъчни води от здравни заведения и биотехологични производства. Пречиствателните станции са подходящи за лаборатории, университети и изследователски центрове, индустриални производства, инспекционни служби и болници. Те се състоят от следните компоненти:

 Термична стерилизация

 Деконтаминация

 Неутрализация

 Пълно обезсоляване и пречистване на водите

С над 30 годишен опит и над 2500 инсталирани системи, разработени от нашите висококвалифицирани специалисти ние можем да предложим надеждни индивидуални ефективни решения, съобразени с Вашите специфични нужди. Ние се радваме на възможността да Ви поканим на нашия информационен семинар, който ще се проведе на 30 Юни от 14.30 часа в хотел Рила, София където ще Ви запознаем с нашите доказани технологии за обеззаразяване на опасни отпадъчни води от болнични заведения, изследователски центрове, лаборатории и биотехнологични производства.

Инсталация за термична стерилизация на отпадъчни води от болница във Виена, Австрия
Инсталация за термична стерилизация на отпадъчни води от болница във Виена, Австрия
<< Виж всички новини...