Вход за клиенти

E-mail:
Парола:
ЕнвироХеми България ЕООД

бул. "Евлоги Георгиев" 100
1505 София
Tel: +359 2 846 30 65
Fax: +359 2 846 30 66
watermark


Покана за участие в дискусия на тема "Съвременни технологии за преработка и оползотворяване на суроватка от млекопреработвателните предприятия"
Дата на публикуване: 2010-02-02

  ЕнвироХеми България ЕООД има удоволствието да Ви покани на дискусия на тема „Съвременни технологии за преработка и оползотворяване на суроватка от млекопреработвателните предприятия”, която ще се проведе на 25.02.2010 година от 12.00 до 17.00 часа в хотел Форум в София.  Дискусията се организира съвместно с Асоциацията на Млекопреработвателите в България. Бихме искали да се обърнем към ръководителите, технолозите и специалистите от млекопреработвателни предприятия и фирми свързани с млечния сектор, за да обсъдим решаването на екологичните проблеми, създавани от суроватката, а също така и макроикономическите предимства на предлаганите от нас технологии. В дискусията ще участват специални гости от Швейцария и от Германия.

  Ще се радваме да Ви посрещнем на нашия форум, където да Ви запознаем с най-новите си решения в областта на  преработката и оползотворяването на суроватката.

Инсталация за концентриране на суроватка
Инсталация за концентриране на суроватка
<< Виж всички новини...