Вход за клиенти

E-mail:
Парола:
ЕнвироХеми България ЕООД

бул. "Евлоги Георгиев" 100
1505 София
Tel: +359 2 846 30 65
Fax: +359 2 846 30 66
watermark35 години експертен опит в третирането на отпадъчни води и водоподготовка

Нашите основни компетенции са в областта на предоставянето на иновативни, съобразени с нуждите на клиента инженерингови решения за водния сектор – третиране на индустриални отпадъчни води и водоподготовка. Базирайки се на нашия 35 годишен опит и на над 25.000 изградени от нас инсталации за третиране на отпадни води и водоподготовка, ние черпим от нашата богата съкровищница от знания, когато разработваме нашите висококачествени продукти в нашия отдел за изследвания и развитие.

Най-съвременните ни решения, базирани на физико-химични, биологични и мембранни технологии са защитени от множество патенти регистрирани от компанията и наши собствени разработки. Водещи компании от целия свят от различни индустриални сектори вече се довериха на нашия експертен опит.

Разполагаме със седем развойни и производствени центъра в Германия и Швейцария, където разработваме и произвеждаме нашите продукти и така се осигурява гъвкаво и висококачествено производство. Благодарение на нашите 14 търговски и сервизни офиса ние винаги сме близо до нашите клиенти.

Заедно с нашите клиенти и партньори в изследванията, ние непрекъснато работим за подобряването на нашите инсталации. Клиентите се ползват от допълнителни услуги благодарение на нашите комплексни услуги за управление на водите.

Също така се ангажираме да подсигурим нашето бъдеще чрез обучение на следващото поколение от служители гарантирайки, че делът на обучаващите се служители в компанията надхвърля средните стойности. Ние също така знаем как да ценим опитните си служители, които продължават да работят за нас дори след достигане на стандартната пенсионна възраст. Едно от основните неща, които характеризират компанията ни е непрекъснатия растеж.

Финансови данни за групата на ЕнвироХеми

Година

2008

2009

2010

2011

Инженери и техници

270

300

310

330

печалба
(млн евро)

68

70

72

75

Квалификации

- Специалисти според Германския закон (§19 L WHG)
- Разрешително на специалисти по радиационна защита
- Сертификация по DIN EN ISO 9001

Членства

VDMA Асоциация на производителите на машини и инсталации в Германия(VDMA)
DWA Асоциация за води, отпадъчни води и отпадъци в Германия (DWA)
VSA Асоциация за контрол на замърсяването на водите в Швейцария (VSA)
DGMT Асоциация за мембранна технология в Германия (DGMT)
Германско Партньорство за водите.

 

борд на директорите

Борд на директорите:
Готлийб Хупфер - Председател на борда на директорите, д-р Фолкер Олес - Търговски Директор
Петер Лайендекер – финансов директорНагради

компания на годината
Компания на годината 2010

hessen champions logo
Шампион на провинция Хесен 2010

страна на идеи - Германия
Награда за 2011 от кампанията "Германия - Страна на идеи"
Под патронажа на Германския президент инициативата „Германия - страна на идеи” се кооперира с Дойче Банк за възнаграждавене на идеи и проекти, които имат траен принос за бъдещата Германска жизнеспособност.